300 liter bak rechthoekig

20% korting

(5.00/5 reviews)

350,00 279,00

€230,58 Excl. BTW

Keuze uit twee afmetingen;

Inhoud Afmetingen Per stuk
300 liter 140 x 70 x 35  € 279 
525 liter 140 x 70 x 60  € 379 
Wissen

300 liter bak rechthoekig
Totaalprijs: 279,00

Kuipen & bakken

 • Milieu vriendelijke productie
 • Alleen de beste kwaliteit
 • Uit voorraad leverbaar
 • Zeer scherpe prijzen

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Grote kunststof bak

Grote kunststof bak in rechthoekige vorm met een inhoud van circa 300 of 525 liter. Deze bakken worden nog ouderwets met de hand gemaakt, echt vakmanschap! Het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof waardoor de rechthoekige bakken extra licht en sterk zijn. Door de hoge kwaliteit kunnen de bakken boven en ondergronds geplaatst worden. Deze bakken zijn zo sterk, dat wij deze onlangs aan de Nederlandse tijgeropvang hebben geleverd, zie de foto’s voor het schitterende resultaat.

 • Echt vakmanschap, worden nog ouderwets met de hand gemaakt!
 • Zeer goede kwaliteit, gefabriceerd van glasvezel versterkt kunststof
 • Onderhoudsvrij
 • Te gebruiken als vijver, plantenbak, zwembad, fonteinbak, filterbak etc.
 • Zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen
 • UV, vorst en erosie bestendig
 • Verkrijgbaar in verschillende diepte maten
 •  Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

De grote kunststof bak is multifunctioneel inzetbaar en voor vele toepassingen te gebruiken. De 300 & 525 liter bak wordt voornamelijk gebruikt om in te graven als vijver bak. Omdat het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof kunnen ze ook bovengrond geplaatst worden zonder dat deze gaan uitbuiken, denk hierbij aan bloemen en plantenbakken eventueel voorzien van een (houten) ombouw. De rechthoekige bakken kunnen ook gebruikt worden als: vijver, zwembad, quarantaine bak, pompbak, filter bak, plantenfilter, plantenbak, bloembak, fontein bak of ornament bak etc.

Bak voor vijver

Indien u de rechthoekige bak als vijver wilt ingraven zoekt u eerst een logische locatie uit. Wortels van bomen kunnen in der loop van jaren schade aan gaan richten en bladeren zorgen voor een verslechtering van de kwaliteit van het water. Graaf deze dus niet in recht onder een boom. Als u de juiste locatie heeft gevonden markeert u de plaats ter grote van de bak waar deze moet komen. Dit kan met een buis, houten palen, zand of zaagsel. Vervolgens graaft u een sleuf van 10 tot 20 cm rondom de markering. Graaf vervolgens de markering uit, deze moet 3 tot 5 cm dieper zijn dan de afmetingen van de bak. Verwijderen alle wortels, stenen en andere objecten uit de markering. Nu u dit gedaan heeft schept u nieuwe dikke laag zand van 3 tot 5 cm in de kuil en vlakt u de bodem uit. Plaats de rechthoekig bak in het zand en vul deze voor één derde met water. Als de bak waterpas staat graaft u de bak rondom in met zand en een klein beetje water. Het is belangrijk dat er geen lege holtes ontstaan onder en naast de rechthoekige bak, druk het zand zo goed mogelijk aan. Let op, gebruik hiervoor geen graafmachine of compressie apparatuur, dit kan de bak beschadigen. Staat de bak nog steeds waterpas? Graaf deze dan voor ongeveer de helft in en vul de bak met water. Laat deze vervolgens een nacht staan zodat de bak zich kan gaan zetten in het zand. De volgende dag drukt u het zand om de bak nog eens goed aan en graaft u deze volledig in. Het holle gedeelte onder de bovenste rand aan de buitenzijde van de bak kunt u eventueel vol spuiten met pur of montagekit om te voorkomen dat hier lege holtes ontstaan. U moet de randen van de rechthoekige bak jaarlijks controleren om er zeker van te zijn dat er geen lege holtes onder de rand zijn ontstaan, check dit nog eens extra na zware regenval. Dit kunt u doen door op de rand te tikken en of te kloppen. Indien u lege holtes constateert moet u deze opnieuw opvullen met zand, pur of montagekit. De rand van de bak niet met beton of bestrating vastzetten.

Specificaties

Inhoud      Circa 300 liter Circa 525 liter
Buitenmaat (cm)*      140L X 70B X 35H 140L X 70B X 60H
Bodemmaat (cm)*      120 x 47 115 x 45
Rand      Circa 5 cm Circa 5 cm
Gewicht      11 kg 16 kg
Kleur      Zwart Zwart
Materiaal      GFK GFK

* I.v.m. handwerk kunnen de maten maximaal 5% afwijken

5 beoordelingen voor 300 liter bak rechthoekig

 1. Wim van den Broek

  De bestelling is in goede orde ontvangen.
  Is nog niet uitgepakt, dit wordt later als het terras klaar is.
  we willen de bak gebruiken als visvijver(tje)

 2. Weel

  De bak is goed aangekomen en dit hebben we ermee gedaan:
  Jullie ton is onderdeel van een vijvergedeelte in mijn tuin.

 3. Marja Hillenga

  Wij hebben de vijverbak in goede staat ontvangen. Het bezorgbedrijf heeft het product netjes afgeleverd. De vijverbak ziet er goed uit. Wij zijn hier tevreden over.

 4. Jaap

  Welke mafkees denkt dat dat iemands achtertuin is?
  Een ontzettend leuke foto van een tijger die even keihard aan het genieten is van z’n privé bad.

 5. Eric Geelhuijsen

  Bestelling in goede orde ontvangen, nog niet uitgepakt. In het voorjaar graven we hem in als vijver.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde producten