350 liter bak vierkant

35% korting

400,00 259,95

€214,83 Excl. BTW

Keuze uit twee afmetingen;

Inhoud Afmetingen Per stuk
350 liter 120 x 120 x 35  € 259,95 
750 liter 150 x 150 x 35  € 499,95 
Wissen

350 liter bak vierkant
Totaalprijs: 259,95

Verwachte levertijd: 3 tot 7 werkdagen.

Kuipen & bakken

 • Milieu vriendelijke productie
 • Alleen de beste kwaliteit
 • Uit voorraad leverbaar
 • Zeer scherpe prijzen

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Grote vierkante plastic bak

Grote vierkante plastic bak met een inhoud van 350 of 750 liter. Deze bakken worden nog ouderwets met de hand gemaakt, echt vakmanschap! Het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof waardoor de vierkante bakken extra licht en sterk zijn. Door de hoge kwaliteit kunnen de bakken boven en ondergronds geplaatst worden.

 • Echt vakmanschap, worden nog ouderwets met de hand gemaakt!
 • Zeer goede kwaliteit, gefabriceerd van glasvezel versterkt kunststof
 • Onderhoudsvrij
 • Te gebruiken als vijver, plantenbak, zwembad, fonteinbak, filterbak etc.
 • Zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen
 • UV, vorst en erosie bestendig
 • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
 •  Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

De vierkante bak is multifunctioneel inzetbaar en voor vele toepassingen te gebruiken. De 350 & 750 liter bak wordt voornamelijk gebruikt om in te graven als vijver bak. Omdat het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof kunnen ze ook bovengrond geplaatst worden zonder dat deze gaan uitbuiken, denk hierbij aan bloemen en plantenbakken eventueel voorzien van een (houten) ombouw. De vierkante bakken kunnen ook gebruikt worden als: vijver, zwembad, quarantainebak, pompbak, filterbak, plantenfilter, plantenbak, bloembak, fonteinbak of ornamentbak etc.

Plastic bak vijver

Indien u de vierkante bak als vijver wilt ingraven zoekt u eerst een logische locatie uit. Wortels van bomen kunnen in der loop van jaren schade aan gaan richten en bladeren zorgen voor een verslechtering van de kwaliteit van het water. Graaf deze dus niet in recht onder een boom. Als u de juiste locatie heeft gevonden markeert u de plaats ter grote van de bak waar deze moet komen. Dit kan met een buis, houten palen, zand of zaagsel. Vervolgens graaft u een sleuf van 10 tot 20 cm rondom de markering. Graaf vervolgens de markering uit, deze moet 3 tot 5 cm dieper zijn dan de afmetingen van de bak. Verwijderen alle wortels, stenen en andere objecten uit de markering. Nu u dit gedaan heeft schept u nieuwe dikke laag zand van 3 tot 5 cm in de kuil en vlakt u de bodem uit. Plaats de vierkante bak in het zand en vul deze voor één derde met water. Als de bak waterpas staat graaft u de bak rondom in met zand en een klein beetje water. Het is belangrijk dat er geen lege holtes ontstaan onder en naast de vierkante bak, druk het zand zo goed mogelijk aan. Let op, gebruik hiervoor geen graafmachine of compressie apparatuur, dit kan de bak beschadigen. Staat de bak nog steeds waterpas? Graaf deze dan voor ongeveer de helft in en vul de bak met water. Laat deze vervolgens een nacht staan zodat de bak zich kan gaan zetten in het zand. De volgende dag drukt u het zand om de bak nog eens goed aan en graaft u deze volledig in. Het holle gedeelte onder de bovenste rand aan de buitenzijde van de bak kunt u eventueel vol spuiten met pur of montagekit om te voorkomen dat hier lege holtes ontstaan. U moet de randen van de vierkante bak jaarlijks controleren om er zeker van te zijn dat er geen lege holtes onder de rand zijn ontstaan, check dit nog eens extra na zware regenval. Dit kunt u doen door op de rand te tikken en of te kloppen. Indien u lege holtes constateert moet u deze opnieuw opvullen met zand, pur of montagekit. De rand van de bak niet met beton of bestrating vastzetten.

Specificaties

Inhoud      Circa 350 liter Circa 750 liter
Buitenmaat (cm)*      120L X 120B X 35H 150L X 150B X 45H
Bodemmaat (cm)*      90 x 90 115,5 x 115,5
Rand      Circa 8 cm Circa 9 cm
Gewicht      13 kg 24 kg
Kleur      Zwart Zwart
Materiaal      GFK GFK

* I.v.m. handwerk kunnen de maten maximaal 5% afwijken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “350 liter bak vierkant” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde producten