750 liter bak rechthoekig

13% korting

(5.00/1 reviews)

699,95

€578,47 Excl. BTW

Tijdelijk uitverkocht!

Kuipen & bakken

 • Milieu vriendelijke productie
 • Alleen de beste kwaliteit
 • Uit voorraad leverbaar
 • Zeer scherpe prijzen

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Rechthoekige kunststof bak

Rechthoekige kunststof bak met een inhoud van circa 750 liter. Deze bakken worden nog ouderwets met de hand gemaakt, echt vakmanschap! Het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof waardoor de rechthoekige bakken extra licht en sterk zijn. Door de hoge kwaliteit kunnen de bakken boven en ondergronds geplaatst worden.

 • Echt vakmanschap, worden nog ouderwets met de hand gemaakt!
 • Zeer goede kwaliteit, gefabriceerd van glasvezel versterkt kunststof
 • Onderhoudsvrij
 • Te gebruiken als vijver, plantenbak, zwembad, fonteinbak, filterbak etc.
 • Zowel bovengronds als ondergronds te plaatsen
 • UV, vorst en erosie bestendig
 •  Dit product wordt verzonden als XXXL pakket

De rechthoekige bak is multifunctioneel inzetbaar en voor vele toepassingen te gebruiken. De 750 liter bak wordt voornamelijk gebruikt om in te graven als vijver bak. Omdat het materiaal bestaat uit glasvezel versterkt kunststof kunnen ze ook bovengrond geplaatst worden zonder dat deze gaan uitbuiken, denk hierbij aan bloemen en plantenbakken eventueel voorzien van een (houten) ombouw. De rechthoekige bakken kunnen ook gebruikt worden als: vijver, zwembad, quarantainebak, pompbak, filterbak, plantenfilter, plantenbak, bloembak, fonteinbak of ornamentbak etc.

Bak voor vijver

Indien u de rechthoekige bak als vijver wilt ingraven zoekt u eerst een logische locatie uit. Wortels van bomen kunnen in der loop van jaren schade aan gaan richten en bladeren zorgen voor een verslechtering van de kwaliteit van het water. Graaf deze dus niet in recht onder een boom. Als u de juiste locatie heeft gevonden markeert u de plaats ter grote van de bak waar deze moet komen. Dit kan met een buis, houten palen, zand of zaagsel. Vervolgens graaft u een sleuf van 10 tot 20 cm rondom de markering. Graaf vervolgens de markering uit, deze moet 3 tot 5 cm dieper zijn dan de afmetingen van de bak. Verwijderen alle wortels, stenen en andere objecten uit de markering. Nu u dit gedaan heeft schept u nieuwe dikke laag zand van 3 tot 5 cm in de kuil en vlakt u de bodem uit. Plaats de rechthoekig bak in het zand en vul deze voor één derde met water. Als de bak waterpas staat graaft u de bak rondom in met zand en een klein beetje water. Het is belangrijk dat er geen lege holtes ontstaan onder en naast de rechthoekige bak, druk het zand zo goed mogelijk aan. Let op, gebruik hiervoor geen graafmachine of compressie apparatuur, dit kan de bak beschadigen. Staat de bak nog steeds waterpas? Graaf deze dan voor ongeveer de helft in en vul de bak met water. Laat deze vervolgens een nacht staan zodat de bak zich kan gaan zetten in het zand. De volgende dag drukt u het zand om de bak nog eens goed aan en graaft u deze volledig in. Het holle gedeelte onder de bovenste rand aan de buitenzijde van de bak kunt u eventueel vol spuiten met pur of montagekit om te voorkomen dat hier lege holtes ontstaan. U moet de randen van de rechthoekige bak jaarlijks controleren om er zeker van te zijn dat er geen lege holtes onder de rand zijn ontstaan, check dit nog eens extra na zware regenval. Dit kunt u doen door op de rand te tikken en of te kloppen. Indien u lege holtes constateert moet u deze opnieuw opvullen met zand, pur of montagekit. De rand van de bak niet met beton of bestrating vastzetten.

Specificaties

Inhoud Circa 750 liter
Buitenmaat (cm)* 240L X 120B X 35H
Bodemmaat (cm)* 205 x 86
Rand Circa 10 cm
Gewicht 30 kg
Kleur Zwart
Materiaal GFK

* I.v.m. handwerk kunnen de maten maximaal 5% afwijken

1 beoordeling voor 750 liter bak rechthoekig

 1. De Haan

  we zijn tevreden over de bak die we hebben ontvangen .
  we gaan het gebruiken als zwembadje voor onze pleegkinderen, we hebben ook veel dieren en elke keer maakt onze hond de opblaas badjes stuk.
  we hopen op een warme zomer met veel spetter plezier.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde producten