Vulautomaat Harco 70/100 mm

43% korting

(4.94/17 reviews)

40,00 22,95

€18,97 Excl. BTW

De Harcostar vulautomaat zet u tussen de regenpijp om een regenton te vullen. Zit de regenton vol? Dan stopt deze automatisch, het water loopt via de regenbuis naar beneden. De aansluiting is voorzien van een flexibele slang van 40 cm, optioneel kan er gekozen worden voor een langere slang.

  Wissen

  Vulautomaat Harco 70/100 mm
  Totaalprijs: 22,95

  Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

  Aansluitingen

  • Eenvoudige installatie
  • Beste prijs kwaliteit
  • Voor elk type regenton
  • Voor elk type regenpijp

  Uitgeroepen als:

  Klasse shop - Beslist.nl

  Vulautomaat Harcostar

  De vulautomaat Harcostar wordt geleverd inclusief;

  • Een super scherpe prijs voor deze vulautomaat
  • Gratis koppel set met circa 40 cm flexibele slang t.w.v. € 13,-
  • Eenvoudige beschrijving met installatie instructies

  Regenton aansluiten op regenpijp

  • Beste prijs / kwaliteit verhouding
  • Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd
  • Installatie video beschikbaar
  • Sluit perfect aan op iedere regenpijp, is op maat uit te snijden
  • Geschikt voor ronde regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
  • Geschikt voor vierkante regenpijpen van 61 tot en met 70 mm
  • Dit product hoeft niet gekikt te worden bij de aansluiting en of regenton
  • Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwatering systemen

  Een kwalitatief goede vulautomaat van Harcostar die tussen iedere ronde regenpijp past van 70 tot 100 mm of vierkante regenpijp van 61 tot en met 70 mm. De product is universeel en perfect op maat te maken zonder dat u hier enige kennis of handigheid voor hoeft te hebben. De vulautomaat zorgt ervoor dat het water via de regenpijp in de regenton loopt. Op het moment dat de regenton zijn maximale wateropslag capaciteit heeft bereikt stopt deze met vullen en wordt het overtollige regenwater weer terug de regenpijp in geleid. Een flexibele slang van circa 40 cm met een koppelstuk voor de regenton is bij de prijs inbegrepen. Het koppelstuk verbind de automaat met de regenton. Plug & Play, zeer eenvoudig omdat de meeste regentonnen uit ons assortiment al een kant en klare aansluiting hebben! Indien uw regenton geen aansluiting heeft kunt u een gaatje boren ter grote van het koppelstuk, dit wijzigt zich vanzelf als u het product heeft ontvangen.

  Vulautomaat op maat maken van de regenpijp?

  Het op maat maken van de vulautomaat Harcostar is heel eenvoudig. De bovenkant is voorzien van een deksel met een rond gat. De deksel kunt u van de vulautomaat halen, als u deze omdraait ziet u voorgedrukte ringen met alle diameters tussen de 70 en 100 mm. Vervolgens kunt u de diameter van de regenpijp eenvoudig uitsnijden. Tip: snij ongeveer 0,5 a 1 cm groter uit dan de regenpijp, mocht er vuil in de vulautomaat komen kunt u het dekseltje langs de regenpijp omhoog tillen en schoonmaken.

  Harcostar vulautomaat installeren?

  Het aansluiten van de vulautomaat Harcostar is redelijk eenvoudig, gelukkig leveren wij een uitgebreide beschrijving bij dit product zodat u het altijd nog eens kunt nalezen. Wat belangrijk is voor de optimale werking van de automaat is de hoogte waarop u deze tussen de regenpijp zet. Zorg ervoor dat de bovenkant van de automaat niet hoger komt te zitten dan 1 cm onder de deksel van de regenton. Als u de hoogte heeft bepaald zaagt u +/- 4 cm tussen de regenpijp weg. Haal de deksel van de vulautomaat en draai deze om, aan de onderkant zitten voorgedrukte ringen. Snij de maat van de regenpijp uit, tip; snij iets groter uit dan de maat van de regenpijp, dan kunt u de deksel van de automaat na aansluiting nog omhoog halen om schoon te maken. Zet de vulautomaat tussen de regenpijp en bevestig de slang. Schroef nu handmatig het koppelstuk in de regenton en verbind de flexibele slang. Uw regenton is nu klaar voor gebruik en zal tijdens de eerst volgende regenbui automatisch gevuld worden met regenwater.

  Welke slang afmeting moet ik kiezen?

  Dit is afhankelijk van de afstand tussen de regenpijp en de regenton. De standaard lengte van de slang is 40 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 25 cm kan zijn. De slang moet namelijk iets doorbuigen voor een optimale werking. Voor het bepalen van de juiste slang afmeting; neem 1,5 keer de afstand tussen de regenpijp en de ton. U kunt de slang eenvoudig inkorten mocht dit nodig zijn.

  17 beoordelingen voor Vulautomaat Harco 70/100 mm

  1. Anoniem

   Heel makkelijk om aan te sluiten en hij werkt goed zonder te druppelen!

  2. Bert Benthem

   Snel en vlot bezorgd.
   Beschrijving is helder. Een zinken pijp geeft iets meer moeite om alles passend te maken, maar gaat vrij vlot.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.