Ook zakelijke klanten kunnen online een order plaatsen op Voertonnen.nl. Op het moment dat de betaling bij ons binnen is krijgt u van ons een bevestiging en gaan wij uw order versturen. Voertonnen.nl controleert in alle gevallen de bedrijfsgegevens, bij onjuistheden nemen wij contact met u op of annuleren wij de order. Indien u een interne goedkeuring nodig heeft voordat u een definitieve order bij ons kunt plaatsen raden wij u aan om eerst een offerte aan te vragen.

Betaalmethoden voor zakelijke klanten

  • iDeal (NL)
  • Mister Cash (BE)
  • KBC (BE)
  • Belfius (BE)
  • Sofort bankink (BE & DE)
  • Overschrijving per bank
  • Vooraf per factuur
  • Op rekening met een betalingstermijn van 14 dagen

Indien u als bedrijf niet in de gelegenheid bent om de betaling uit te voeren met iDeal kunt u kiezen voor de betaalmethode vooraf per factuur. De orderbevestiging en factuur(PDF) wordt per email verzonden naar het opgegeven e-mailadres. Bij elke order wordt een factuur verstuurd per mail, ongeacht voor welke betaalmethode u kiest, de factuur kunt u downloaden uit de orderbevestiging.

Wilt u als bedrijf de producten z.s.m. geleverd hebben en achteraf betalen?

Neem dan eerst contact met ons op, in sommige gevallen kunnen wij een uitzondering voor u maken als bedrijf. Overheidsinstellingen kunnen altijd achteraf betalen, plaats een bestelling met de betaalmethode vooraf per factuur en wij zullen de order direct in behandeling nemen. Indien als bedrijf bij ons inkopen wilt doen op rekening dan is dit mogelijk na de eerste order. Nieuwe zakelijke klanten betalen de eerste order vooraf per factuur. Na de eerste order kunt u bij ons inkopen op rekening met een betalingstermijn van 14 dagen, stuur ons uw purchase order per mail dan plaatsen wij de definitieve bestelling voor u.

Een zakelijke order plaatsen met een intern referentie- / opdracht- / projectnummer

Indien u een intern referentie, opdracht en/of projectnummer op de factuur vermeld wilt hebben is dit mogelijk. U kunt de order online plaatsen, tijdens het bestellen krijgt u een invoerveld met; | opmerkingen (of inter opdrachtnummer)? |. Vul hier uw referentienummer in, deze komt automatisch op de factuur te staan, ook als u met iDeal betaald.

Zakelijke klanten buiten Nederland & verleggen BTW.

Indien u een zakelijke klant bent met een buitenlands ondernemersnummer kunt u online een order bij ons plaatsen. Op onze website zijn alle prijzen inclusief BTW die u als buitenlandse ondernemer niet hoeft te betalen. Tijdens het invoeren van uw gegevens vinkt u aan dat u een zakelijke klant bent. Na het invullen van uw ondernemersnummer wordt de BTW automatisch verlegd en krijgt u een 0% factuur. Belgische ondernemers moeten eventueel als er gevraagd wordt om een Kvk- en btw-nummer beide het Belgisch ondernemersnummer opgegeven.

Klik op één van onderstaande onderwerpen indien u nog vragen heeft