90 liter bak zwart

Populair!25% korting

(5.00/6 reviews)

29,95

€24,75 Excl. BTW

Olie en zuur bestendig, voor meerdere doeleinden te gebruiken.

 • Bestel 3 items voor €27.95 p/s en bespaar 7% extra
 • Bestel 9 items voor €25.95 p/s en bespaar 13% extra
 • Bestel 18 items voor €23.95 p/s en bespaar 20% extra

90 liter bak zwart
Totaalprijs: 29,95

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Kuipen & bakken

 • Milieu vriendelijke productie
 • Alleen de beste kwaliteit
 • Uit voorraad leverbaar
 • Zeer scherpe prijzen

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Speciekuip rechthoekig 90 liter

Speciekuip rechthoekig 90 liter nodig? Dan heeft u die bij Voertonnen.nl gevonden. Een zwarte speciekuip rechthoekig 90 liter met een gewicht van 4,2 kilo in de volgende afmetingen; 46 x 75 x 32 cm (B * L * H). Omdat elders enkel wegwerpers worden aangeboden hebben wij een speciebak ontwikkeld die wel multifunctioneel inzetbaar is met een gegarandeerde langere levensduur. Ook aan een beter milieu is gedacht, zo laten wij de rechthoekige bakken maken van gerecycled kunststof. Door het hoge kwaliteitsniveau zijn de bakken tevens olie en zuurbestendig, kan dus ook gebruikt worden als opvangbak voor olie, zuur of andere vloeistoffen. Het betreft hier dus een professionele uitvoering.

 • Goed stapelbaar
 • Olie en zuur bestendig
 • Sterk en degelijk materiaal
 • Handgrepen aan de zijkant
 • Multifunctioneel inzetbaar
 • Milieu bewust gefabriceerd
 • 25% tot 43% korting

Rechthoekige speciekuip

Een rechthoekige speciekuip, voor zoveel meer toepassingen te gebruiken dan enkel als speciekuip als wij onze (vaste) klanten mogen geloven. Zo heeft Sander er een wasbak van gemaakt voor zijn honden, functioneert die bij Hanny als kattenbak in een buitenverblijf en heeft meneer Muller er een terraria voor zijn schilpadden van gemaakt. Leo heeft de rechthoekige speciekuip neergezet in zijn wasstraat waar zijn borstels in het zeep staan te wachten op het volgende voertuig. Van tol heeft de waterval van zijn bestaande vijver er op aangesloten, Peter heeft deze ingegraven als water reservoir voor een ornament. Als laatste mevrouw Rocker, die een prachtig laantje lavendel heeft gemaakt langs haar oprit en deze heeft afgetimmerd met houten planken voor een net aangezicht. Het kan allemaal en enkel en alleen met onze eigen rechthoekige speciekuipen.

Specificaties

Inhoud 90 liter
Hoogte 320 mm
Breedte 460 mm
Lengte 750 mm
Gewicht 4200 gr
Kleur Zwart
Materiaal PE
Art. nr B90-5061

6 beoordelingen voor 90 liter bak zwart

 1. Tine lemaitre

  Ik heb de bak zonet besteld om op een cargo long tail fiets van het merk TERN te plaatsen. Ik ga er gaten in maken en zo vastleggen op de fiets. Zo kan ik de bak gebruiken om er een wasmand in te plaatsen of andere spullen. Ik ben benieuwd. De bestelling moet nog geleverd worden. Wat vooral positief is: afmeting ideaal en stevig duurzaam materiaal. Ik heb het volste vertrouwen.

 2. Jan

  Goede service en snelle levering, is aan te bevelen.

 3. T.J. Muller-Vroegh

  Mijn bestelling is in goede orde aangekomen en voldoet geheel aan de verwachtingen. De producten fungeren als terraria voor schildpadden.

 4. Leo Smit

  Bakken zijn in goede orde aangekomen en in gebruik genomen op onze wasstraat. Daar staan ze voor driekwart vol met zeep zodat de mannen tijdens het wassen daar een borstel indopen en de voertuigen inzepen waarna de rolborstels er overheen gaan en hun werk doen. Het betreft hier een truckwash.

 5. Hanny Hageman

  De bak is in goede orde ontvangen en in gebruik genomen als kattenbak 🙂

 6. S.

  De bak snel en in goede orde ontvangen. Ik heb er een wastafelafvoer in gemonteerd en de bak op een verhoging gezet. Hij fungeert bij mij als bad voor de honden. Vanmiddag voor het eerst gebruikt en zeer tevreden.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gerelateerde producten