Verbinding set

35% korting

(5.00/1 reviews)

20,00 12,95

€10,7 Excl. BTW

Met een verbinding set koppelt u regentonnen aan elkaar. Dit kan via de bovenzijde, de ene regenton loopt nu over naar de de andere. Het kan ook via de onderzijde met behulp van een T stuk, de tonnen worden nu gelijkmatig gevuld.

Wissen

Teflon tape (Optioneel)

T stuk (Optioneel)

Totaal: 12,95

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Aansluitingen

 • Eenvoudige installatie
 • Beste prijs kwaliteit
 • Voor elk type regenton
 • Voor elk type regenpijp

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Regenton verbinding set

Een regenton verbinding is handig als u twee regentonnen aan elkaar wilt koppelen. De verbinding set wordt geleverd inclusief;

 • Elders € 20 dit is een ruime korting !
 • Luxe zwarte flexibele slang, keuze uit 0,5 t/m 10 meter
 • 2x Slang pilaar
 • 2x Bevestigingsmoer

Een verbinding voor een regenton

 • Geschikt voor elk type regenton
 • Makkelijk te monteren, binnen 5 minuten klaar voor gebruik

De regenton verbinding set is verkrijgbaar met 1 – 2,5 – 5 of 10 meter slang. Indien u bijvoorbeeld 4,0 meter slang nodig heeft kunt u 5,0 meter bestellen en deze zelf op maat snijden. Luxe zwart geribbelde slang van hoge kwaliteit, voorkomt algengroei, redelijk buigzaam. Makkelijk te monteren op iedere regenton. Een verbinding set kunt u gebruiken om 2 of meer regentonnen te verbinden. Indien u de regentonnen via de kraan aansluiting wilt gaan koppelen, gebruik dan een T stuk. De tonnen worden nu gelijkmatig gevuld doordat ze aan de onderkant verbonden zijn.

Hoe sluit ik een verbinding set aan op de regenton?

Een aantal regentonnen uit ons assortiment hebben twee openingen aan de zijkant bovenzijde waar u de verbinding set aan kunt bevestigen. Één opening kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het monteren van een vulautomaat of overloop set, de ander om (meerdere) regentonnen aan elkaar te koppelen. Indien een regenton geen of niet voldoende openingen heeft aan de zijkant bovenzijde dan kunt u ongeveer 5 cm onder de deksel een gat boren of snijden om de verbinding set te kunnen bevestigen. Zo creëert u eenvoudig en voordelig een grote regenton van bijvoorbeeld 420 liter. De opening is afgedicht met een dop die u kunt verwijderen, wip de dop met enig beleid vanuit de binnenkant uit de regenton. Vervolgens steekt u het koppelstuk door de opening en bevestigd de moer aan de binnenzijde. Mocht deze naar verloop van tijd iets gaan lekken dan kunt u er een rubberen ring of elastiek plaatsen (niet inbegrepen), afkitten aan de binnenzijde met siliconenkit is ook een optie.

1 beoordeling voor Verbinding set

 1. Jacqueline den Haan

  Ik heb diverse verbindingssets voor aan de regenton. Zo kan ik met lange slangen aan de regenton vast maken aan het kraantje en zo water geven op een plaats waar ik voor water wil wat rustig loopt. OOk heb ik aan de regenton een verbingdingsset waar de lang aan zit voor de overloop in de tuin.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.