Regenton pomp

35% korting

(4.38/8 reviews)

74,95

€61,94 Excl. BTW

Geluidsarme pomp maar zeer krachtig. Speciaal ontwikkeld voor regentonnen. Geschikt om elk type tuinslang aan te sluiten en de tuin te sproeien met regenwater vanuit de regenton.

Regenton pomp
Totaalprijs: 74,95

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Accessoires

 • Alles voor een regenton
 • Producten zijn getest
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Regenton expert

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Regenton pomp

Met een regenton pomp kunt u de tuin sproeien met het opgevangen regenwater vanuit een regenton. Nooit meer eindeloos gieters vullen. De pomp wordt geleverd inclusief;

 • Bestel nu met 35% extra korting
 • Driedelige buis met flexibele aansluiting
 • Aansluiting voor (Gardena) tuinslang
 • Verstelbare klem voor vastzetten pomp aan regenton
 • 1 jaar fabrieksgarantie

De tuin sproeien met regenwater

 • Geluidsarm
 • Zeer krachtig
 • Geschikt voor alle type regentonnen
 • Besproei automatisch de tuin, geschikt voor elk type tuinslang

Met de regenton pomp van Voertonnen.nl kunt u eenvoudig vanuit de regenton de gehele tuin besproeien met het gratis opgevangen regenwater. De pomp is gemaakt van hoogwaardig en extra sterk kunststof, alleen de allerbeste materialen zijn gebruikt, de pomp weegt dan ook 4,6 kilo en heeft een krachtige maar toch geluidsarme werking. De krachtige regenton pomp sproeit maar liefst 2700 liter per uur tot een opvoerhoogte van 13 meter. Bovendien klemt u de regenton pomp eenvoudig aan de regenton met de verstelbare klem, zie foto’s. Drooglopen vormt voor deze dompelpomp geen probleem, wanneer het waterniveau de bodem heeft bereikt wordt deze automatisch uitgeschakeld dankzij de vlotterschakelaar. Wilt u toch tot de bodem blijven doorpompen? Dan klemt u de vlotter tussen de klem, schakel deze wel vroegtijdig uit om droog pompen te voorkomen. Met deze regenton pomp is het aansluiten van een tuinslang of tuinsproeier een koud kunstje. De spuitmond is zo gemaakt dat u elke tuinslang of tuinsproeier koppeling er zo op kunt klikken, bijvoorbeeld een Gardena tuinslang, in nog geen 3 seconden! De pomp werkt tevens perfect met een automatische tuinsproeier. De ideale uitkomst voor mensen met een grote tuin.

TIP:
Gebruik het regenwater ook voor het wassen van uw ramen of auto, doordat het geen kalk bevat voorkomt u strepen, droog trekken is dan ook niet meer nodig! Zo bespaart u kraanwater, dit is beter voor het milieu en uw portemonnee.

Specificaties

Breedte 155 mm
Lengte 165 mm
Gewicht 4,6 kg
Vermogen 350 Watt
Voedingsspanning 230 Volt
Pomp vermogen 2700 L/H
Max opvoerhoogte 13 meter

8 beoordelingen voor Regenton pomp

 1. Nan Zevenhek

  Achteraf had ik deze regenpomp helemaal niet nodig: in plaats daarvan gebruik ik een overloopset met 5 meter slang (ca. 25 Euro). Deze sluit ik aan op de plaats van het kraantje en geleid ik via een haak gemaakt van ijzerdraad naar het hoogst gewenste waterniveau en vervolgens de tuin in. Via de hevelwerking loopt de ton zelfs leeg als deze te vol wordt. Het vullen van de gieter doe ik door het deksel van de regenton op te tillen. Lekker snel

 2. Rick

  Hoe lang is de stekker die op het netstroom moet worden aangesloten?

  • Klantenservice Voertonnen.nl

   Volgens de specificaties zou dit circa 10 meter moeten zijn.

 3. Eva

  Heel tevreden mee! Heb de pomp besteld om aan te sluiten op de tuinsproeier zodat ik hiervoor water uit de regenton kan gebruiken. Werkt prima en er zit zeker voldoende druk op.

 4. Bruine Bever

  De eerste ervaringen zijn zeer positief. Heel makkelijk aan te sluiten op een tuinslang en makkelijk te monteren. Alleen de klem om aan de regentom te bevestigen zit wat laag en past niet op de wand van mijn regenton. Ik heb de pomp ook gebruikt om water uit mijn regenwaterput te pompen en ook dat gaat vlot.

 5. De Bruin

  Wij hadden twee regentonnen besteld maar bleken uitverkocht te zijn maar netjes opgelost door een ander model aan te bieden. Aansluiten ging makkelijk. Wij hebben Nu de big storm.

 6. Schroor

  Top! Ik gebruik hem om de moestuin mee te bewateren. Prima!

 7. Frank

  hij is prima ik geef de aardbeien er water me nu kan er meststof toe dienen en dat gaat prima

 8. Bas de groot

  De pomp is zeer makkelijk te inhaleren en zet voldoende water om. Aangezien ik hem wil gebruiken voor de beregening van de tuin, valt de druk mij helaas wat tegen op de huidige zwenksproeier. Ik ben benieuwd hoe hij het gaat doen op de druppelslangen die ik hier op een later tijdstip op wil gaan aansluiten.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.