Regenpijp kraan 70/100 mm

11% korting

(5.00/20 reviews)

50,45 44,95

€37,15 Excl. BTW

Kant en klare set waardoor de installatie zeer eenvoudig is. Professionele afwerken voor iedere regenpijp van PVC of metaal. Het aansluiten van een regenton was nog nooit zo eenvoudig.

Wissen

Regenpijp kraan 70/100 mm
Totaalprijs: 44,95

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Aansluitingen

 • Eenvoudige installatie
 • Beste prijs kwaliteit
 • Voor elk type regenton
 • Voor elk type regenpijp

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Regenpijp kraan

De luxe regenpijp kraan wordt geleverd inclusief;

 • 11% extra korting
 • Gratis aansluiting met 40 cm slang t.w.v. € 15,-
 • Afdichtrubber, schroeven en koppelingen
 • Universele gatenboor

Regenton aansluiten op regenpijp

 • Kant & klare set
 • Binnen 5 minuten geïnstalleerd!
 • Voorzien van zomer- en winterstand
 • Zeer nette en professionele afwerking
 • Geschikt voor metalen en kunststof regenpijpen
 • Beveiliging tegen overstroming, stopt automatisch als de regenton vol zit
 • Zeer makkelijk te monteren, alleen een gaatje boren met de bijgeleverde gatenboor
 • Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm

De luxe regenpijp kraan is een absolute aanrader als u een regenton wilt aansluiten op een regenpijp die is aangesloten op een afwatering systeem. Als u een regenpijp heeft die doorloopt onder de grond dan zult u deze moeten onderbreken zodat er regenwater in de regenton loopt. Deze luxe regenton set is zo ontworpen dat het aansluiten zeer eenvoudig is de afwerking er zeer professioneel uitziet. Binnen 5 minuten is de regenpijp kraan klaar voor gebruik zelfs als u niet handig bent, hier is echt geen woord aan gelogen! Tijdens de vorst in de winter periode kunt u de regenpijp kraan dichtdraaien om bevriezing van de regenton te voorkomen. Wanneer de regenton zijn maximale opvang capaciteit heeft bereikt stopt de kraan deze automatisch met vullen om overstroming te voorkomen. Met de bijgeleverde aansluit set kunt u de regenpijp kraan en de regenton met elkaar verbinden met een maximale afstand van 40 cm. Indien u de regenton verder van de regenpijp moet of wilt plaatsen kunt u er optioneel een langere slang bij bestellen.

Regenpijp aansluiten?

Installeren van de luxe regenpijp kraan1. Bepaal eerst op welke hoogte van de regenton de aansluiting moet komen. De meeste regentonnen hebben al een aansluit mogelijkheid boven in de regenton, deze kunt u het beste gebruiken, eventueel moet u de opening iets verder uitboren. Als de regenton geen aansluit mogelijkheid heeft raden wij aan om deze ongeveer twee a drie cm onder de rand te plaatsen, dit komt niet heel precies. Markeer nu de regenpijp op dezelfde hoogte en boor een gat met de bijgeleverde gatenboor. Tip: indien u meerdere regentonnen aan elkaar wilt koppelen is het verstandig om het gat in de regenpijp ongeveer één centimeter hoger te plaatsen dan de aansluiting op de regenton. Op die manier loopt het water eerst in alle gekoppelde regentonnen voordat de regenpijp kraan zichzelf afsluit tegen het overlopen.

2. Indien de regenpijp een diameter heeft van 70 mm knipt u een stuk van het rubber dat aan de binnenzijde komt van de regenpijp, hoeveel u er precies moet afknippen staat aangegeven. Smeer het rubber in met zeep en steek deze door het gat dat u zojuist geboord heeft. Als u dit heeft gedaan kunt u de kraan nog vastzetten met de bijgeleverde schroeven, wacht hier eventueel mee tot het laatst moment.

3. Boor nu een gat met de bijgeleverde gatenboor in de regenton op de hoogte die u in stap één heeft bepaald. plaats het zwarte rubber aan de buitenkant van de regenton en druk daar de koppeling in van de slang. Druk de slang in z’n geheel over de koppeling, dit kan wat stroef gaan. Indien nodig knip u de slang op maat en klikt u deze in de regenpijp kraan. Controleer nog even of u de kraan op de zomer stand heeft staan en hij is klaar voor gebruik, laat het gratis regenwater nu maar komen!

Welke slang afmeting moet ik kiezen?

U kunt kiezen voor een langere slang dan de bijgeleverde 40 cm indien de regenton wat verder van de regenpijp komt te staan. De afstand tussen de regenpijp en de regenton is de lengte die u moet kiezen. Maat de maat ruim op, u kunt deze inkorten.

De slang leveren wij in het zwart en heeft een net wat kleinere diameter dan de originele slang. Dit doen wij met een reden, want hoe langer de slang hoe meer gewicht er op komt te staan, we willen immers voorkomen dat deze los schiet. Het aansluiten van deze verlengde slang gaat wat moeizamer maar is de moeite waard. Smeer alle onderdelen in met een zeep of glijmiddel en laat deze in een draaiende beweging om de koppelstukken glijden. Het is niet nodig om de slang helemaal tot het einde door te schuiven, halverwege is al voldoende. Mocht dit toch nog wat lastig gaan verhit / verwarm de slang dan iets zodat deze flexibeler wordt. Pas wel op dat u zich niet brand en trek eventueel handschoenen aan.

20 beoordelingen voor Regenpijp kraan 70/100 mm

 1. Spuijbroek

  Eindelijk weer eens een product wat compleet geleverd wordt en gemakkelijk zonder allerlei aanpassingen gemonteerd kan worden. Voelt degelijk aan. Moet zich nog bewijzen maar tot nu toe is het prima. Ik gebruik het voor als het heel hard regent en het riool al het water niet kan verwerken. Langere slang bijbesteld dat het overtollige water in de tuin kan lopen. 1 klein puntje: behoorlijk aan de prijs.

 2. Diana

  Het lukte mij niet in mijn eentje om de kraan er op te krijgen. Even de hulp van de buurman ingeroepen. Die kon wat meer kracht zetten, zodat de kraan strakker aansloot op de regenpijp. Schroefjes er in en het zat perfect. De regenton (100 liter) zat na 1 nacht flink regenen al vol, dus het werkt prima.

 3. Shirley Jacobs

  Laat de regen maar komen, het koste me wel iets meer dan 5 minuten omdat ik op zoek moest gaan naar een 2 mm boortje om de gaatjes voor de schroefjes voor te boren. Deze extra bevestiging was wel nodig, ik moest 90 cm slang er op zetten. Maar het monteren ging als een zonnetje.

 4. Hettie

  Fantastisch systeem! Ik heb het slangetje rechtstreeks in de tuin uit laten komen. Elke druppel is welkom in het steeds droger wordende Zuid-Oost Brabant. Een aanrader voor iedereen.

 5. Simon de Wit

  Prima vul apparaat. Op de verpakking staat zelfs ‘in 5 minuten geïnstalleerd’. Ikzelf heb 2 linkerhanden en mij lukt het zelfs binnen deze tijd. Moest hem wel weer even loshalen, want mijn pijp was 70 mm en daarom moest ik er wat afsnijden. 2 goeie buien gehad en de ton bijna vol.

 6. Anoniem

  goed product, makkelijk te installeren en snelle levering

 7. Daan.

  Degelijk product en makkelijk aan te sluiten met bijgeleverd hulpmiddel.

 8. Janny

  Mooi systeem. Het plaatsen was makkelijk en het werkt goed.

 9. John Fonhof

  De aansluiting ging vrij simpel en het werkt perfect ! Helaas is de ton nog niet vol bij gebrek van regen, maar getest door emmer water in het putje te schudden, liep meteen door in de regenton.

 10. Fred Wiegel

  Op al onze regentonnen (3 stuks) deze automaat geïnstalleerd, superfijn en geen omkijken meer naar een te volle ton. In de winter de knop op de winterstand, dan bevriezen de tonnen niet. Een aanrader ! Snelle levering en goede service…!!

 11. Willems

  Zeer handige regenpijpkraan. Wij hebben er 2 regentonnen op aangesloten en af en toe hangen we er darm aan naar ons zwembad zodat we dit ook kunnen vullen met regenwater. Hebben nu zelfs nog 2 van deze regenpijpkranen bijbesteld om nog meer water te kunnen opvangen van ander dak. Echt een topprodukt en makkelijk te installeren.

 12. l.v.d.Tuin

  Uitstekend apparaatje, zeer eenvoudig te plaatsen, wijst zich vanzelf, ondersteund door de installatie-aanwijzingen; werkt in ieder geval perfect bij het inlopen van het regenwater; als de ton vol is kan ik constateren of de uitloop ook zo goed is, maar dat weet ik nog niet, er valt nog te weinig regen. Zijn geld helemaal waard. Een andere regenpijpkraan die ik eerder gebruikte was moeilijk te installeren en noopte mij tot het doormidden zagen van de regenpijp, niet zo handig noch netjes en zonde van de centen

 13. Jorgen.

  Omdat de meeste standaard regenton afsluiters niet handig en mooi zijn, hebben we voor deze gekozen. Ook omdat deze in de winter is af te sluiten en je dus nooit zit met een kapot bevroren regenton.
  Het systeem is super makkelijk en in een paar minuten gedaan.
  De handleiding en het meegeleverde materiaal zorgen ervoor dat het eigenlijk nooit mis kan gaan.
  Voertonnen.nl zorgt voor een snelle levering en voor vragen mag je ze altijd storen.
  Heel erg tevreden dus met de service en product. Een aanrader dus voor iedereen die een regenton heeft, maar geen last wil hebben in de winter.
  Helaas geen foto, omdat de afsluiter achter de regenton zit tegen de muur aan (denk eraan dat je dan even een streep zet wat open en wat dicht is;)

 14. L.v.d.Tuin

  Het apparaatje is dankzij de beschrijving in een handomdraai te bevestigen en werkt naar mijn idee perfect bij de afwatering uit de regenpijp. Andersom nog geen ervaring mee, want nog niet veel regen.

 15. Jan. B.

  Snelle levering, aansluiting op regenpijp een fluitje van een cent. Perfect

 16. Amandelnootje

  Hoi iedereen,

  Super tevreden van mijn aankoop. Bij ons was de laatste dagen heel goed geregend. Mijn regenton van 370 liters is in korte tijd aangevuld.

  Ik ben super tevreden van mij keuze. Dank u wel en ik raad iedereen aan voor degene die geen regenput hebben. Het is heel mooie alternatieve oplossingen.

 17. van Oudheusden

  zeer snelle levering zondag besteld dinsdag in huis .
  heel gemakkelijk aan te sluiten
  een fluitje van een cent

 18. Eric

  Goede service, snelle levering van deze handige regenpijp kraan. Makkelijk te plaatsen ook. Hier in België kennen we dit niet. De plaatselijke technieker erkende dat jullie erg innovatief zijn in deze materie. Knap.

 19. A. Mulder

  Bij voertonnen.nl heb ik de luxe regenpijpkraan besteld. Ik klus nooit en moest dus voor het eerst een boormachine gebruiken. Ik heb een paar keer geoefend op een los stuk regenpijp en de beschrijving op de site gelezen (incl. alle reviews).
  Het is waar: iedereen kan met deze set een regenton aansluiten!!! Gisteren goot het hier en alles werkt: ik heb al wat liters in mijn regenton opgevangen.
  Het ziet er netjes uit en je hoeft geen kluservaring te hebben. Dit product is het geld waard.”

 20. Carina

  Top product. De aansluiting is echt heel simpel en het systeem werkt uitstekend. Echt een aanrader.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.