Regenpijp kraan 70/100 mm

11% korting

(5.00/16 reviews)

50,45 44,95

€37,15 Excl. BTW

Kant en klare set waardoor de installatie zeer eenvoudig is. Professionele afwerken voor iedere regenpijp van PVC of metaal. Het aansluiten van een regenton was nog nooit zo eenvoudig.

  Wissen

  Regenpijp kraan 70/100 mm
  Totaalprijs: 44,95

  Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

  Aansluitingen

  • Eenvoudige installatie
  • Beste prijs kwaliteit
  • Voor elk type regenton
  • Voor elk type regenpijp

  Uitgeroepen als:

  Klasse shop - Beslist.nl

  Regenpijp kraan

  De luxe regenpijp kraan wordt geleverd inclusief;

  • 11% extra korting
  • Gratis aansluiting met 40 cm slang t.w.v. € 15,-
  • Afdichtrubber, schroeven en koppelingen
  • Universele gatenboor

  Regenton aansluiten op regenpijp

  • Kant & klare set
  • Binnen 5 minuten geïnstalleerd!
  • Voorzien van zomer- en winterstand
  • Zeer nette en professionele afwerking
  • Geschikt voor metalen en kunststof regenpijpen
  • Beveiliging tegen overstroming, stopt automatisch als de regenton vol zit
  • Zeer makkelijk te monteren, alleen een gaatje boren met de bijgeleverde gatenboor
  • Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm

  De luxe regenpijp kraan is een absolute aanrader als u een regenton wilt aansluiten op een regenpijp die is aangesloten op een afwatering systeem. Als u een regenpijp heeft die doorloopt onder de grond dan zult u deze moeten onderbreken zodat er regenwater in de regenton loopt. Deze luxe regenton set is zo ontworpen dat het aansluiten zeer eenvoudig is de afwerking er zeer professioneel uitziet. Binnen 5 minuten is de regenpijp kraan klaar voor gebruik zelfs als u niet handig bent, hier is echt geen woord aan gelogen! Tijdens de vorst in de winter periode kunt u de regenpijp kraan dichtdraaien om bevriezing van de regenton te voorkomen. Wanneer de regenton zijn maximale opvang capaciteit heeft bereikt stopt de kraan deze automatisch met vullen om overstroming te voorkomen. Met de bijgeleverde aansluit set kunt u de regenpijp kraan en de regenton met elkaar verbinden met een maximale afstand van 40 cm. Indien u de regenton verder van de regenpijp moet of wilt plaatsen kunt u er optioneel een langere slang bij bestellen.

  Regenpijp aansluiten?

  Installeren van de luxe regenpijp kraan1. Bepaal eerst op welke hoogte van de regenton de aansluiting moet komen. De meeste regentonnen hebben al een aansluit mogelijkheid boven in de regenton, deze kunt u het beste gebruiken, eventueel moet u de opening iets verder uitboren. Als de regenton geen aansluit mogelijkheid heeft raden wij aan om deze ongeveer twee a drie cm onder de rand te plaatsen, dit komt niet heel precies. Markeer nu de regenpijp op dezelfde hoogte en boor een gat met de bijgeleverde gatenboor. Tip: indien u meerdere regentonnen aan elkaar wilt koppelen is het verstandig om het gat in de regenpijp ongeveer één centimeter hoger te plaatsen dan de aansluiting op de regenton. Op die manier loopt het water eerst in alle gekoppelde regentonnen voordat de regenpijp kraan zichzelf afsluit tegen het overlopen.

  2. Indien de regenpijp een diameter heeft van 70 mm knipt u een stuk van het rubber dat aan de binnenzijde komt van de regenpijp, hoeveel u er precies moet afknippen staat aangegeven. Smeer het rubber in met zeep en steek deze door het gat dat u zojuist geboord heeft. Als u dit heeft gedaan kunt u de kraan nog vastzetten met de bijgeleverde schroeven, wacht hier eventueel mee tot het laatst moment.

  3. Boor nu een gat met de bijgeleverde gatenboor in de regenton op de hoogte die u in stap één heeft bepaald. plaats het zwarte rubber aan de buitenkant van de regenton en druk daar de koppeling in van de slang. Druk de slang in z’n geheel over de koppeling, dit kan wat stroef gaan. Indien nodig knip u de slang op maat en klikt u deze in de regenpijp kraan. Controleer nog even of u de kraan op de zomer stand heeft staan en hij is klaar voor gebruik, laat het gratis regenwater nu maar komen!

  Welke slang afmeting moet ik kiezen?

  U kunt kiezen voor een langere slang dan de bijgeleverde 40 cm indien de regenton wat verder van de regenpijp komt te staan. De afstand tussen de regenpijp en de regenton is de lengte die u moet kiezen. Maat de maat ruim op, u kunt deze inkorten.

  De slang leveren wij in het zwart en heeft een net wat kleinere diameter dan de originele slang. Dit doen wij met een reden, want hoe langer de slang hoe meer gewicht er op komt te staan, we willen immers voorkomen dat deze los schiet. Het aansluiten van deze verlengde slang gaat wat moeizamer maar is de moeite waard. Smeer alle onderdelen in met een zeep of glijmiddel en laat deze in een draaiende beweging om de koppelstukken glijden. Het is niet nodig om de slang helemaal tot het einde door te schuiven, halverwege is al voldoende. Mocht dit toch nog wat lastig gaan verhit / verwarm de slang dan iets zodat deze flexibeler wordt. Pas wel op dat u zich niet brand en trek eventueel handschoenen aan.

  16 beoordelingen voor Regenpijp kraan 70/100 mm

  1. Eric

   Goede service, snelle levering van deze handige regenpijp kraan. Makkelijk te plaatsen ook. Hier in België kennen we dit niet. De plaatselijke technieker erkende dat jullie erg innovatief zijn in deze materie. Knap.

  2. A. Mulder

   Bij voertonnen.nl heb ik de luxe regenpijpkraan besteld. Ik klus nooit en moest dus voor het eerst een boormachine gebruiken. Ik heb een paar keer geoefend op een los stuk regenpijp en de beschrijving op de site gelezen (incl. alle reviews).
   Het is waar: iedereen kan met deze set een regenton aansluiten!!! Gisteren goot het hier en alles werkt: ik heb al wat liters in mijn regenton opgevangen.
   Het ziet er netjes uit en je hoeft geen kluservaring te hebben. Dit product is het geld waard.”

  3. Carina

   Top product. De aansluiting is echt heel simpel en het systeem werkt uitstekend. Echt een aanrader.

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.