Vulautomaat bladvanger 70/100 mm

38% korting

(5.00/5 reviews)

40,00 24,95

€20,62 Excl. BTW

Vulautomaat met bladvanger om een regenton te vullen via de regenpijp. Regenton vol? Het overtollig regenwater wordt weer automatisch afgevoerd via dezelfde pijp.

Wissen

Vulautomaat bladvanger 70/100 mm
Totaalprijs: 24,95

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Aansluitingen

 • Eenvoudige installatie
 • Beste prijs kwaliteit
 • Voor elk type regenton
 • Voor elk type regenpijp

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Vulautomaat met bladvanger

De luxe vulautomaat met bladvanger wordt geleverd inclusief;

 • 38% extra korting op de vulautomaat
 • Gratis connectie set met 26,5 cm stugge slang t.w.v. € 13,-

Regenton aansluiten op regenpijp

 • Geïntegreerde bladvanger
 • Voorzien van zomer en winter stand
 • Geschikt voor alle regenpijpen met een diameter van 70 tot 100 mm
 • Makkelijk te installeren, beschrijving wordt meegeleverd
 • Speciaal ontworpen om regenpijpen te onderbreken die zijn aangesloten op afwateringssystemen

Vulautomaat met bladvanger die eenvoudig is te monteren aan iedere regenpijp met een diameter van 70 tot 100 mm. Een vulautomaat vangt regenwater op uit de regenpijp en laat dit in de regenton lopen. Op het moment dat de regenton vol is wordt het overtollige water weer afgevoerd via diezelfde regenpijp, het voorkomt dat de regenton overloopt en hierdoor overstroomt. Deze methode is met name geschikt voor regenpijpen die in de grond lopen en zijn aangesloten op een afwateringssysteem. Bij de luxe vulautomaat met bladvanger wordt een connectie set geleverd die past op iedere regenton. Met deze set kan de regenton maximaal 26,5 cm van de regenpijp af komen te staan. Het betreft een stugge slang, alleen voor een rechte verbinding.

Geïntegreerde bladvanger

Deze luxe vulautomaat is voorzien van een geïntegreerde bladvanger. De bladvanger zorgt ervoor dat er geen blad in de regenton loopt en voorkomt verstopping in de regenpijp. Dit model beschikt over een afneembare deksel waardoor u ten alle tijden de binnenzijde kunt reinigen.

Zomer- en winterstand

Deze luxe vulautomaat heeft twee standen, een zomer en winter stand. Indien u in de winterperiode de regenton leeg wilt laten lopen om bevriezing te voorkomen kunt u de vulautomaat afsluiten met de winter stand. Is de strengste vorst geweest? Dan stelt u deze weer in op de zomer stand d.m.v. een schuifknop.

Vulautomaat met bladvanger installeren?

Het aansluiten van de luxe vulautomaat is redelijk eenvoudig aan de hand van de bijgeleverde beschrijving. Eerste bepaald u op welke hoogte de vulautomaat aan de regenton gekoppeld moet worden. Markeer de regenpijp op dezelfde hoogte als waar de aansluiting op de regenton moet komen. Nu gaat u de regenpijp doorzagen, maximaal 2 cm onder en 6 cm boven deze markering zodat de luxe vulautomaat met bladvanger er tussen past. Haal nu het bovenste kapje van de vulautomaat en snij de opening net zo groot als de diameter van de regenpijp indien nodig. Plaats het kapje terug en de automaat is klaar om tussen de regenpijp geplaatst te worden.
De slang van de verbinding set schuift u over de aansluiting van de vulautomaat totdat deze niet verder kan, dit gaat wat strak maar is nodig om de slang op zijn plek te houden. Aan het uiteinde van deze slang zit een koppelstuk met schroefdraad bevestigd die u in de regenton kunt schroeven, aan de binnenzijde van de ton kunt u indien nodig de moer bevestigen. De luxe vulautomaat met bladvanger is nu aangesloten tussen de regenpijp en bevestigd aan de regenton, klaar voor het opvangen van gratis regenwater.

Wat is de maximale afstand tussen de regenton en regenpijp?

De lengte van de connectie set is maximaal 26,5 cm, dit betekend dat de afstand tussen de regenpijp en regenton maximaal 26,5 cm kan zijn. Deze set is wel in te korten tot elke gewenste afmetingen. Verlengen is mogelijk maar niet eenvoudig, als u geen kluservaring heeft raden wij dit af. Daarnaast zult u zelf moeten zorgen voor een langere buis en of slang.

5 beoordelingen voor Vulautomaat bladvanger 70/100 mm

 1. Paul

  Mooi op tijd geleverd, goed product en makkelijk aan te sluiten. Ben tevreden!

 2. Remco

  Vlotte levering. Exact als in dr beschrijving stond. Diameter van het uitloopje staat helaas niet op de site. Die had ik nodig omdat ik de automaat gebruik met een slang eraan om mijn jacuzzi te vullen met regenwater.
  Kortom: werkt prima !

 3. Johan

  Perfect product, simpel aan te sluiten, heb een flexibele slang genomen, die makkelijk in te korten was. Goede service over meedenken slang

 4. Jelle Dik

  Prima aan te sluiten. Fijn bladvanger gedeelte

 5. Dirk

  Vulautomaat zoals vermeld na enkele dagen ontvangen (België). Makkelijke montage. Voor mijn opstelling te korte darm bijgeleverd, is niet onoverkomelijk. Ingaande opening gemakkelijk aangepast aan diameter van de regenpijp met behulp van de groeven voor de verschillende diameters die reeds aanwezig waren. Uitgaand zit niet pasvorm rond de pijp maar hoeft ook niet echt. Als regenpijp boven en onder goed vastzitten in z’n beugels, zit ook de vulautomaat goed vast.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.