T stuk met wartel

42% korting

7,50

€6,2 Excl. BTW

Monteer 2 kranen of als hulpstuk voor de verbinding set of meerdere regentonnen te koppelen regenton volgens de wet van communicerende vaten.
Ook te gebruiken om een eenvoudig drainage aan te leggen.

T stuk met wartel
Totaalprijs: 7,50

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Accessoires

 • Alles voor een regenton
 • Producten zijn getest
 • Beste prijs / kwaliteit
 • Regenton expert

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

T – stuk met wartel

Een T – stuk met wartel hebben wij speciaal laten ontwerpen voor regentonnen. Een zeer handig hulpstuk waarmee u twee kranen op één regenton kunt installeren zodat gieters sneller gevuld worden of om meerdere regentonnen op unieke manier met elkaar te verbinden zodat deze gelijkmatig vol lopen.

 • Bestel nu met 42% extra korting
 • Normaal € 13 nu tijdelijk voor € 7,50
 • Gratis wartel voor bevestiging in de regenton

Wet van communicerende vaten

 • Monteer twee kranen op één regenton voor snellere doorloop
 • Gebruik één kraan voor de gieter en één chromen tuinslang kraan voor een tuinslang koppeling
 • Verbind meerdere regentonnen volgens de wet communicerende vaten
 • Past op elke regenton met een ”3/4 aansluiting

Op veel regentonnen zit aan de voorkant slechts één kraan aansluiting. Op deze aansluiting kunt u eenvoudig het T – stuk met wartel plaatsen zodat u meer mogelijkheden heeft. Zo zou u twee kranen kunnen plaatsen op één ton zodat u twee gieters te gelijk kunt vullen. Het is ook mogelijk om, indien u meerdere regentonnen wilt plaatsen, de regentonnen met elkaar te verbinden via de onderste aansluiting terwijl u maar één koppeling met de regenpijp heeft. Op deze manier worden regentonnen gelijkmatig gevuld en geleegd, ook wel de wet van communicerende vaten genoemd. Een super handig en voordelig hulpstuk, een absolute aanrader! Indien u meerdere regentonnen wilt gaan koppelen heeft u naast dit hulpstuk (één per regenton) een verbinding set nodig. Tip: wikkel alle (kraan) aansluitingen in met teflon tape voor een lekvrije aansluiting.

Drainage aanleggen

Met het T – stuk kunt een eenvoudige bovengrondse drainage aanleggen in uw tuin. Als u de regenpijp rechtstreeks aan de ton heeft bevestigd dan komt er bij hevige regenval een moment dat de ton volledig vol is en dat het water moet worden afgevoerd. Indien u de regenpijp volledig heeft afgekoppeld dan moet u het overtollige regenwater lozen in uw tuin. Dit kunt u doen door aan de regenton een verbinding set te monteren, dit is een slang met koppelstuk die aan de bovenzijde vastzet. Als de ton zijn maximale opvang capaciteit heeft bereikt dan loopt het water via de slang van de verbinding set weg. Bevestig het koppelstuk aan de andere kant van de slang nu aan het T – stuk waardoor u het water in twee verschillende richtingen kunt laten lopen. Schroef in beide uitgangen een overloop set en leg deze slangen door uw tuin. Als u aan de onderkant gaatjes prikt zal het water gelijkmatig in de tuin worden verdeeld. Zo creëert u super goedkoop en eenvoudig een drainage voor uw tuin.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “T stuk met wartel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.