Vulautomaat 70/80 mm

14% korting

(4.62/13 reviews)

15,00 12,95

€10,7 Excl. BTW

Simpele vulautomaat om een regenton te vullen en overtollig water weer af te voeren via de regenpijp. De voordeligste optie voor het aansluiten van een ton, installatie is iets meer werk.

  Wissen

  Vulautomaat 70/80 mm
  Totaalprijs: 12,95

  Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

  Aansluitingen

  • Eenvoudige installatie
  • Beste prijs kwaliteit
  • Voor elk type regenton
  • Voor elk type regenpijp

  Uitgeroepen als:

  Klasse shop - Beslist.nl

  Regenton vulautomaat

  Met een regenton vulautomaat onderbreekt u de regenpijp. Het regenwater loopt nu van de regenpijp naar de regenton. Wanneer de ton maximaal gevuld is zal het overtollige regenwater weer worden afgevoerd via de regenpijp, zo loopt uw regenton nooit over. Zo goed als alle regenpijpen in Nederland hebben een diameter van 70 tot 80 mm, in enkele gevallen is dit 90 tot 100 mm.

  • Bestel nu met 14% extra korting
  • Normaal € 15 nu tijdelijk voor € 12,95
  • Keuze uit 70/80 mm en 90/100 mm

  Regenton aansluiten op regenpijp

  • Geschikt voor elk type regenton
  • Voorkomt dat de regenton overstroomd
  • Onderbreking voor de regenpijp
  • Vangt regenwater op uit de regenpijp en vloeit automatisch overtollig regenwater af

  Een regenton aansluiten met een vulautomaat is met name zinvol als de regenpijp is aangesloten op een afwateringssysteem, zoals het riool. Weet u niet zeker of dit het geval is? Als de regenpijp vanaf de dakgoot rechtstreeks de grond in loopt dan wordt het water ondergronds afgevoerd en is deze op een afwateringssysteem aangesloten. Om de pijp te onderbreken zaagt u er een stukje tussen weg, op welke hoogte is afhankelijk van de afmetingen van de regenton. Een vulautomaat sluit u aan de bovenzijde van de regenton aan, bij de meeste modellen is er al een bestaande aansluiting aanwezig. De maximale afstand tussen de regenpijp en de regenton is circa 10 cm, dit product is niet te verlengen. Dit model vulautomaat is simpel te monteren en valt niet of nauwelijks op wanneer deze tussen de regenpijp bevestigd is. Als er al een aansluiting aanwezig is op de regenton, zult u deze opening in de meeste gevallen verder uit moeten snijden. Vervolgens steekt u het pijpje door de opening en kit u deze aan de binnenkant af. Zo maakt u zelf super voordelig een connectie tussen vulautomaat en regenton.

  13 beoordelingen voor Vulautomaat 70/80 mm

  1. Egberti

   De regenton met de bestelde materiaal is goed aan gekomen
   De zelfde dag dat aangekomen aangesloten werkt perfect

  2. W. Kleinendorst

   Wat een eenvoud, wat de gemiddelde bouwmarkt niet kan leveren, hebben jullie voorhanden! Super makkelijk, in 10 minuten klaar!!!

  3. Henk

   Ton met aansluiting werden supersnel geleverd, waarna ik hem naast zijn grote broer aan het zelfde stukje regenpijp heb gekoppeld. Twee dagen later waren beide tonnen boordevol en stroomde het overige regenwater af naar de sloot

  Een beoordeling toevoegen

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.