Vulautomaat 70/80 mm

14% korting

(4.62/13 reviews)

15,00 12,95

€10,7 Excl. BTW

Simpele vulautomaat om een regenton te vullen en overtollig water weer af te voeren via de regenpijp. De voordeligste optie voor het aansluiten van een ton, installatie is iets meer werk.

Wissen

Vulautomaat 70/80 mm
Totaalprijs: 12,95

Verwachte levertijd: 1 tot 3 werkdagen.

Aansluitingen

 • Eenvoudige installatie
 • Beste prijs kwaliteit
 • Voor elk type regenton
 • Voor elk type regenpijp

Uitgeroepen als:

Klasse shop - Beslist.nl

Regenton vulautomaat

Met een regenton vulautomaat onderbreekt u de regenpijp. Het regenwater loopt nu van de regenpijp naar de regenton. Wanneer de ton maximaal gevuld is zal het overtollige regenwater weer worden afgevoerd via de regenpijp, zo loopt uw regenton nooit over. Zo goed als alle regenpijpen in Nederland hebben een diameter van 70 tot 80 mm, in enkele gevallen is dit 90 tot 100 mm.

 • Bestel nu met 14% extra korting
 • Normaal € 15 nu tijdelijk voor € 12,95
 • Keuze uit 70/80 mm en 90/100 mm

Regenton aansluiten op regenpijp

 • Geschikt voor elk type regenton
 • Voorkomt dat de regenton overstroomd
 • Onderbreking voor de regenpijp
 • Vangt regenwater op uit de regenpijp en vloeit automatisch overtollig regenwater af

Een regenton aansluiten met een vulautomaat is met name zinvol als de regenpijp is aangesloten op een afwateringssysteem, zoals het riool. Weet u niet zeker of dit het geval is? Als de regenpijp vanaf de dakgoot rechtstreeks de grond in loopt dan wordt het water ondergronds afgevoerd en is deze op een afwateringssysteem aangesloten. Om de pijp te onderbreken zaagt u er een stukje tussen weg, op welke hoogte is afhankelijk van de afmetingen van de regenton. Een vulautomaat sluit u aan de bovenzijde van de regenton aan, bij de meeste modellen is er al een bestaande aansluiting aanwezig. De maximale afstand tussen de regenpijp en de regenton is circa 10 cm, dit product is niet te verlengen. Dit model vulautomaat is simpel te monteren en valt niet of nauwelijks op wanneer deze tussen de regenpijp bevestigd is. Als er al een aansluiting aanwezig is op de regenton, zult u deze opening in de meeste gevallen verder uit moeten snijden. Vervolgens steekt u het pijpje door de opening en kit u deze aan de binnenkant af. Zo maakt u zelf super voordelig een connectie tussen vulautomaat en regenton.

13 beoordelingen voor Vulautomaat 70/80 mm

 1. Astrid

  Regenton (120l) geplaatst op een voetstuk. Aangesloten op de regenpijp en een overstort uitlaat in de voortuin laten uitlopen. Mooi sierstuk bij de voordeur.

 2. Otto Meulenbeek

  Deze 70/80 overloop past niet op een 70 cm. regenpijp! De aanduiding 70/80 is dus misleidend!

  • Klantenservice Voertonnen.nl

   Hallo Otto,
   hij past wel degelijk hoor :). Wel iets ruim, voor meer kwaliteit hebben wij bijv. een Harco vulautomaat.

 3. Gerard

  Snel binnen en gemakkelijk te monteren.

 4. A. Schout.

  Goed ontvangen en zeer gemakkelijke aansluiting. Is eigenlijk maar even werk en past altijd. Heb zelf een verloop op de uitloop gezet omdat de aansluiting van de regenton aan de zijkant zit en maar 32 mm is.

 5. Jacqueline den Haan

  Werkt heel goed en netjes. Als de regenton vol is loopt het terug de regenpijp in, Het is zelf zo gemakkelijk dat ik het er zelf aan gemaakt heb.

 6. Marco Gerritsen

  240 liter bleek een loeierd van een regenton. Maar het lijkt voor een plastic ton net op een echte houten variant. Met de vul automaat en een goede regenbui, was de ton in één nacht vol en dat scheelt een hoop keren de kraan open draaien voor betaald kraanwater!
  Blij dus beide producten en de prima levering!

 7. Anoniem

  snelle levering en prima kwaliteit.

 8. Rene Alkema

  Prima kwaliteit, snelle levering.

 9. vd Erve

  Alles is goed aangeleverd in Dronryp.
  De aansluiting werkt perfect.
  De ton is meteen gevuld na de eerste goede regenbui!

 10. Hoitsma

  De vulautomaat werd zoals beloofd snel geleverd.
  Het aansluiten was heel eenvoudig: regenton plaatsen, regenpijp aftekenen en afzagen. Eén pijpklem losmaken gaf de regenpijp voldoende ruimte om de automaat er tussen te plaatsen. In de regenton het gat met een freesje precies op maat gemaakt en de pijp er in gestoken. Lijmen was niet nodig. Nu is het wachten op regen in deze droge zomer!

 11. Egberti

  De regenton met de bestelde materiaal is goed aan gekomen
  De zelfde dag dat aangekomen aangesloten werkt perfect

 12. W. Kleinendorst

  Wat een eenvoud, wat de gemiddelde bouwmarkt niet kan leveren, hebben jullie voorhanden! Super makkelijk, in 10 minuten klaar!!!

 13. Henk

  Ton met aansluiting werden supersnel geleverd, waarna ik hem naast zijn grote broer aan het zelfde stukje regenpijp heb gekoppeld. Twee dagen later waren beide tonnen boordevol en stroomde het overige regenwater af naar de sloot

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.